Tuesday, May 24, 2011

no need to rush

There’s no need to rush, if something’s meant to be; it’ll happen, in the right time, with the right person and for the best reason.

Intoxicated

Hehe...lawak bila appear di screen tab ini...
OPTUS..cuba teka d mana..

Thursday, May 19, 2011

Goodnight Baby

Tick tock tick tock...jam saya baru menjejaki pukul 10:29am (Malaysian time)....dan di New York masih hari Wednesday,22:29pm ok!!!

Don't Judge

Tiba2 hati bekata...

Everyone has a secret they haven’t shared. Everyone has a past no one’s heard about. Everyone has talents that people don’t notice. Everyone has weaknesses hidden inside. Everyone has a story left untold, so never start judging someone thinking you know them back to front. Because the truth is, you probably don’t.

Letih kan bila semua nak menilai tanpa mengenali...nasib ada "baby" yang menjadi peneman setia..miahahah

Wednesday, May 11, 2011

Out for Jeddah & Riyadh..

hmmm..off to Jeddah & Riyadh

Saturday, May 7, 2011

Yummy Delights: Caramallow Pops

Mehhh makan caramallow pops..thank you sbb tahu saya mmg giler mallow-mallow ini

Cerita bosan

Hari-hari berlalu dengan penuh cerita..sedih, gembira, sayu dan macam-macam. Blackberry di tangan aku scroll mencari sesuatu..hmmm hari ini xcall mama lagi laa, hehehe seperti kebiasaan, rutin aku call mama and berborak. Biasalah itu adalah kerja wajib seorang anak kan. Aku rindu life aku yang dulu..ada masa utk family, utk diri, tapi sekarang hampeh jerr sbb jalan ikut orang je kerja aku. Hehehe, ikut siapa?? Ikut dia laa, dia itu siapa?? Entah, semua orang kenal dia, kerana dia adalah idola setiap insan..ngehngehngeh..upps takleh cakap..kena zippperrrsss..

THINGS GET DAMAGED..THINGS GET BROKEN..


....at now im patiently waiting for you, hehehe my boss laa

weyhh, ape ni, ape aku nak tulis...blurrr tapi skrg aku amat bosan, teramat bosan sayang kuuu En 1,2..meh sini jap nak hugs!!!! Rindu sangat sama kamoo walaupun kita selalu berBBM...

Jauh dari Kota Jakarta