Sunday, June 24, 2012

Kalut sekejap diri di negara orang..Penjelajahan ke Korea

Salam to all readers...

3 bulan penjelajahan ke Korea Selatan untuk Expo 2012 Yeosu Korea till August 2012.. Tak mudah nak menempatkan diri untuk ke sini hehehe.. Gembira+Sedih+Sayu+Ok kaa+Boleh ka+Of coz YES+Macam macam ada.. 

Jom nak share sumthing..watch it out

7 star Hotel ** Ala ala Al Buj


 
Welcome to Yeosu..our Deputy Prime Minister dan saya jumpa seseorang & bercerita panjang tentang kisah mereka :(... will keep in touch once im back to JPM's ya Uncle!!


Dats it..nanti sambung lagi ya.. Mau titon sudah.. nyte Malaysian!!!

Saturday, June 23, 2012

Sunday, June 3, 2012

Saya sangat rindu dia!!

Nampak saja saya banyak main, relax semua itu tapi tak ada siapa tahu saya kejar impian saya setiap hari. Sampaikan saya sendiri rindu dengan si dia.

Dulu tiap-tiap hari bersama si dia. Nak keluar bawa si dia. Nak tidur pun kalau boleh nak peluk si dia. Sekarang ni dah tak sempat. Si dia pun dah tak bermaya.

Kesian saya tengok dia di sudut penjuru kamar peribadi saya. Bukan satu tapi empat okey!!

Haish, tak boleh jadi ni, saya kena kena luangkan masa dengan si dia semula. Dari kecil bermain bersama dengan si dia tak mungkin nak tinggalkan begitu saja.

Bila la nak bawa si dia pergi taman main. Rindu gila ni. Kaki pun dah gatal-gatal nak beraksi.

Tunggu waktu itu ye..nanti saya bawa kamu okies.. :)

Miss Malaysia DAMN MUCH!!

Hari hari hupdate blog ni.... YA ALLAH dah bersawang rupanya blog saya ni. Ermm miss MALAYSIA so much!! Tolong pulangkan saya ke negara asal saya... sob sob sob...

**muke ketat**

**Cenyommm laaa Izzati**

**Tibe tibe saya jadi ketot bak kate Nurdiana Natasha**

**Untuk pengetahuan umum..tak pernah ku hupdate piccas saya di under d sea..harini "tebiat" kot**

Norwich UK - Japan - Korea - Dubai - Jeddah - Makkah